dilluns, 7 de març de 2016

Jornada del 8M a l'INS Baix CampUn any més, l’INS Baix Camp commemora el dia 8 de març amb diverses activitats al centre. Aquest curs hem volgut fer honor a totes les dones que tenen nom de carrer a la nostra ciutat de Reus, fent una recerca de les seves bibliografies, on cada classe ha apadrinat un nom i l’ha exposat en la cartellera del centre. Paral·lelament, també podem trobar el rètols dels noms dels carrers pels passadissos més vistosos de l’institut. Si ho voleu veure en més detall, us invitem a fer-hi un tomb; on podreu veure des dels poemes de la Maria Mercè Marçal penjats a l’avellaner del “hall”, fins les biografies en català, castellà i anglès exposades a la cartellera principal.
També tenim a l’aparador de l’entrada la representació comercial, on l’alumnat fa referència al 8 de març, amb paraules, tatuatges i textos d’igualtat.
Al teatre hi haurà una ponència sobre el dia de la dona per alguns grups.
I finalment, l’alumnat participa també amb les activitats de l’EPI jove de l’ajuntament de Reus, amb alguns jocs per aprendre i conscienciar la igualtat de gènere.