divendres, 21 de desembre de 2018

Comença el projecte Horitzó!

Dins del Projecte Horitzó de l’INS Baix Camp, els alumnes de 3r ESO E, han visitat avui les instal·lacions de la llar d’avis de la Residència assistida per a gent gran de l’ICASS de Reus. Aquesta activitat ve emmarcada en aquest projecte de servei a la comunitat, anomenat Horitzó per les seves connotacions de futur dins la condició humana i forma part de les cinc activitats conjuntament programades que es duran a terme durant el present curs fins al mes d’abril.El projecte té com a objectiu fonamental refermar els llaços de relació entre els avis i els nostres joves de Reus. Es tractarà d’iniciar una coneixença entre ells seguint amb un treball posterior entre ambdós centres.
Aquest dia ha estat el primer acostament a la realitat que viuen els nostres avis en el seu dia a dia i, molt amablement, la direcció del centre ha mostrat totes les instal·lacions als nostres adolescents i de tal manera, s'han fetichismos càrrec de l’entorn de vida dels avis.
Després d’aquest primer acostament, en dies posteriors, anirem explicant les activitats que farem amb ells per reforçar aquesta relació que de ben segur anirà ben lluny.