dimarts, 31 de gener de 2017

I Torneig LOL (League of Legends)

El passat dia 20 de desembre es va dur a terme al nostre centre el primer torneig oficial del joc LOL (League of Legends). Aquest va ser organitzat pels alumnes de tarda de 1r del cicle formatiu de Desenvolupament d'Aplicacions Web (DAW) acompanyats pels professors Joan Carles Sambró i Cristina Gómez, i estava destinat a l'alumnat de 4t ESO, BATX i Cicles del centre. El preu d'inscripció per a cada participant va ser de 5 euros i la recaptació va anar destinada, al marge dels premis per als primers classificats, Íntegrament per a la Marató.
En aquesta 1a edició es van inscriure 6 equips que van jugar fases eliminatòries online durant els dias 19, 20 i 21 de desembre i finalment el dia 22 van arribar a les semifinals els 4 millors equips per jugar físicament a les aules del centre. Aproximadament cada partida va durar uns 45 min i van ser transmeses en directe des del teatre on el public assistent va poder gaudir de primera mà de l'espectable.
Finalment, l'equip de 2n de Batxillerat "Forma Matricial" van guanyar el torneig.
Des del centre volem felicitar a tots els alumnes de DAW1 tarda per la seva implicació en la Marató i la seva fantàstica organització, ja que íntegrament el grup es va implicar en les diverses tasques de la competició perquè aquesta fos una realitat: disseny web, informació via correu electrònic als participants, comentaristes de les partides (casters), carteleria, sorteig de rifes, arbitres, muntatge del teatre i l'aula de competició, preparació de les màquines, tresoreria, difusió a l'alumnat, redacció de la normativa del joc, seguiment i publicació dels resultats de la fase prèvia, música ambient... Moltes gràcies!
Ja estem esperant la 2a edició de la competició!