dimecres, 13 de març de 2019

Rebem la directora de "La Fira", sra. Mayte Forjan


La gerent del centre comercial “La Fira”, Mayte Forjan, ha vingut a l’Institut Baix Camp a fer una xerrada sobre organització i gestió d'un centre comercial. La presentació ha estat dirigida especialment als estudiants del Cicles de les famílies Comercial i d’Administració, però també oberta a l’alumnat d’altres cicles ja que el comerç és un dels principals motors econòmics a la ciutat de Reus.
L’exposició ha estat molt complerta i interessant: ha iniciat la xerrada comentant els diferents perfils que poden tenir els centres comercials. Després ha explicat quins indicadors utilitzen per comprovar l’èxit dels establiments i quins instruments tenen per mesurar aquests indicadors. Per últim, s’ha anticipat un gran esdeveniment que tindrà lloc a l'establiment de Reus del 29 de març al 7 d’abril, relacionat amb la sèrie Joc de Trons, sèrie que segueix gran part de l’alumnat.
L’objectiu principal d’aquestes xerrades és acostar el mon acadèmic a la realitat professional, que l’alumnat pugui comprovar com els estudis i activitats que fan a classe s’utilitzen després efectivament al mon de l’empresa. Ha quedat palès l’interès despertat en els estudiants per la quantitat de preguntes generades, que van superar amb escreix el temps previst.